Nike får et spark fra ASA over Twitter konkurrence

Fan de coloriage? Nouveau membre? Présentez vous ici!
DonaDileo
Messages : 3
Inscription : mar. 15 mai 2018 07:14
Contact :

Nike får et spark fra ASA over Twitter konkurrence

Messagepar DonaDileo » mar. 15 mai 2018 07:44

Reklamestandarderne har censureret Nike, efter at beklædningsgiganten nike air force 1 danmark ikke har leveret et par sko med begrænset udgave til en fodtøjsfans, der havde vundet chancen for at købe dem i en Twitter-konkurrence. I november sidste år gav Nikes Twitter-konto chancen for brugerne at indgå en præmie med chancen for at vinde retten til at købe et limited edition par sko, der bærer logoet Roc-A-Fella Records, etiketten medstifter af Jay-Z.

nike air force 1 mænd Den 18. december blev beklædningsgiganten meddelt, at konkurrencens vinder aldrig modtog de sko, han havde købt, ASAs rapport om sagen, der blev offentliggjort i dag. Staterne sagde, at det ville have forventet "en virksomhed med størrelsen af ​​Nike" at have været i stand til at levere et udskiftet par sko, men at CAP-koden fastsætter, at i sådanne tilfælde skal firmaer, der kører konkurrencer, i stedet levere en "rimelig ækvivalent" til konkurrencevindere.

"nike air max 95 hvid Vi vurderede, at en" rimelig ækvivalent "til prisen for at købe et par sko med begrænset udgave ville have været mulighed for at købe en anden beklædning, der var lige så begrænset, og at det kostede et tilsvarende beløb at købe." Dommen konkluderede: "Vi mente, at Nike havde undladt at gennemføre forfremmelsen retfærdigt eller effektivt og havde som følge heraf forårsaget unødig skuffelse over for vinderen." ASA fortalte Kampagnes søsteritel PRWeek, at det ikke kunne afsløre, om konkurrencens vinder var baseret i Storbritannien eller ej, men sagde at det ville undersøge eventuelle klager over kampagner rettet mod den britiske offentlighed eller nogen kampagner fra britiske virksomheder.

Revenir vers « Présentation des membres »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité